LEVERING OG FRAGT

Her kan du se, hvordan vi leverer og hvilke muligheder, der er for shipping, fragt og afhentning.

Pakning og forsendelse fra Good Times by Louise Antoinette.

Når vi har modtaget din ordre og betaling for varerne, pakker vi din bestilling, så den er parat til afsendelse.

Afhængigt af produkterne sender vi i E-handelsposer eller kartoner. Vi pakker selvfølgelig så sikkert og skånsomt for dine varer som muligt, da de gerne skulle nå frem i god stand. 

Vi fokuserer også på, at produkterne pakkes, så hele forsendelsen fylder mindst muligt. Dermed sparer vi, og du, på fragtomkostningerne. Samtidig sparer vi emballage og volumen, og det gør hele forsendelsen mere miljøvenlig og energibesparende.

Genbrug og Pakker med omtanke.

Vi vil gerne have, at din pakke ser ordentlig ud, når du modtager den. Men vi går mere op i, at den kommer sikkert frem og så vidt muligt sendes på en måde, der er med til at skåne miljøet og spare ressourcer. 

Derfor sender vi også af og til i kasser og med emballage, der har været brugt før. Vores forsendelsesposer er også enten af regenereret plast, eller med en konstruktion der gør, at samme pose kan bruges igen - også til en eventuel returforsendelse.

Vi sender vores pakker med Postnords system "Pakker med omtanke". Det er en måde at sende vores varer på, hvor man for et mindre beløb på fragten er med til at købe projekter, der kompenserer for CO2 effekten af forsendelserne. Vi prøver ikke at bilde nogen ind, at dette tiltag alene redder Verden, men det er i al beskedenhed med til at sørge for vigtige klima-tiltag.

postnord levering
postnord levering
Postnord grønne pakker
Postnord grønne pakker

Postnord MyPack Collect.

Den mest almindelige og fleksible forsendelsesform for private. Leveringstid normalt 1-2 hverdage. Til DK, Norden, Europa.

Pakker op til 20 kilo kan sendes med denne metode, hvor kunden selv afhenter i nærmeste pakkeboks, posthus eller Postnord afhentningssted. Når forsendelsen er klar og afsendt, modtager I en besked på SMS og eller e-mail, og senere en besked, når pakken er klar til afhentning med forsendelsesnummeret. Pakken kan følges hele vejen via track&trace.

Postnord MyPack Home.

Levering til private på hjemmeadresse. Leveringstid normalt 1-2 hverdage. Til DK, Norden, Europa.

Et valg, hvis man ønsker pakken leveret til døren, som man derfor betaler en smule mere for.  Pakker op til 35 kilo kan leveres på denne måde. Besked om afsendelse sker som ved Collect med SMS / e-mail og mulighed for at tjekke status via track&trace.

PostNord Parcel.

Forsendelsesform for virksomheder. Levering sker normalt på første hverdag fra afsendelse. Til DK, Norden, Europa.

Levering til registrerede virksomhedsadresser indenfor normale åbningstider. Kun for virksomheder / erhverv. Forsendelser op til 35 kilo kan sendes med denne metode. Advisering via e-mail / SMS og mulighed for track&trace.

Afhentning på adressen.

Endelig er der også mulighed for at aftale afhentning af sin ordre på Good Times by Louise Antoinettes adresse i Nykøbing Sj. Afhentning vælges under levering i webshop, og skriv i kommentar hvornår I ønsker at hente ordren - normalt indenfor max. en uge.