SteakChamp BBQ gavesæt.

kampagnepris

Til alle grill-entusiaster og kødelskere er her det ultimative gavesæt, der kan tilføre et professionelt look, når der skal grilles hjemme.

Fra tyske SteakChamp, der har vundet mange priser for deres udstyr, kommer dette flotte gavesæt med 5 dele.

BBQ Pro kokkekniv er til udskæring af de store stykker kød. Kniven er fremstillet i ekstra god stålkvalitet med et højt indhold af kulstof, hvilket sikrer ultra skarphed og sikrer den mod slid of pletter. Det skridsikre håndgreb er lavet af genanvendt plastic fra havene. Bladet måler 22CM, total længde 36CM.

Oliespray flasken er uundværlig når der skal grilles og laves mad for alvor. Fyld den med din yndlingsolie, eddike eller citronsaft, og du kan styre et tyndt lag på kødet, grillen, i salaten eller panden. En særlig anti-clog funktion sikrer at flasken ikke stopper til.

Bull Fork kødgaflen er blevet SteakChamps signaturprodukt. Den kraftige kødgaffel er et rigtigt "mande-værktøj", når menuen står på grillmad derhjemme. Den tunge gaffel med solidt greb hjælper, når kødstykkerne skal trancheres i køkkenet eller ved bordet. Perfekt redskab også når kød skal flås fra hinanden til pulled pork. Gaflen er fremstillet med zinklegering og mat forkromet, så den ikke ruster. Måler 16,5CM.

To kraftige læderhylstre til Bull Fork og BBQ Pro kokkekniven sikrer både kokken og redskaberne, de kan fastgøres til et bælte. 

Alt i alt et must-have sæt for den entusiastiske kok og grillmester, der ikke ønsker at gå ned på udstyret. 


(c) Goodtimes by Louise Antoinette - køkkengrej - SteakChamp BBQ Gavesæt.
750,00 kr. 999,00 kr.