Kurve og opbevaring til ude og inde.

Kurve og børster - dekoration og funktion.

På webshoppens side med flet og børster kan du finde et udvalg af fine kurve i bambus, søgræs, metal og andre materialer. Opbevaringsmuligheder til store og små effekter på terrassen, ved udekøkkenet eller i campingvognen kan man som regel ikke få for meget af. Det skaber samling på tingene og overblik, hvor pladsen er begrænset, og med de pæne naturmaterialer bliver det samtidig kønt at se på. Børsterne er også udvalgt i en god kvalitet og et design, der er enkelt og smukt.

Opbevaring i naturmaterialer. Uanset hvilken indretning og stil du kører med på din terrasse eller i interiøret indenfor, er der altid en kurv, der vil passe ind og give opbevaringsplads. De flettede kurve i rattan, bambus eller lignende kan skabe hygge og bløde op i et stramt og køligt design, som findes i mange skandinaviske hjem. De rektangulære kurvesæt på denne side egner sig godt til opbevaring af småting i f.eks. køkkenet; de mange ting der skal være lige ved hånden, men ikke må rode. De er også gode som brødkurve og vil passe fint ind med servicet og køkkenredskaberne, vi har under kategorien Spis & drik. Planter i rattan skjulere skaber en hyggelig udestemning - også indendørs - og kan give den grønne, eksotiske fornemmelse året rundt.

Metal og fil de fer, kurve med kant.

Ligeledes kan vores trådkurve i fil de fer give kant og en fornemmelse af fransk landkøkken til omgivelserne i sommerhuset, udestuen eller ved udekøkkenet. Til opbevaring af grønt og frugt under madlavningen. Eller som dekoration på bordet, foret med et stykke plast og med tørrede blomster, sten fra stranden eller andet, der spiller med interiøret og borddækningen. En robust form for opbevaring, der kan tåle lidt stød i udelivet.

Håndlavede børster fra Iris Hantverk.

En anden varegruppe der både er funktionel og i pænt design, er vores udvalg af børster og fejeblade fra svenske Iris Hantverk. På denne side et udvalg af handy, små fejesæt, der er gode at have ved hånden i campingvognen, køkkenet, på terrassen - til den lille, hurtige rengøring af fliser og gulve mm. Fejebladene er i solid formstøbt plast i gode farver og børsterne er håndlavede og -bundet i oliebehandlet birketræ og hestehår / kokosfibre. Producenten er en svensk virksomhed, der beskæftiger svagtseende og blinde, som fremstiller mange af deres produkter helt eller delvist. Se også vores udvalg fra dem af knagerækker, bakker, smørknive og andet interiør og service til ude og inde under de andre produktgrupper.

Kurve og opbevaring til glæde og gaver.

Det var William Morris, der sagde den gyldne regel om "hav intet i jeres hjem, som I ikke finder nyttigt eller smukt". Selvom det kan være svært i de fleste hjem helt at efterleve den regel, er der ingen tvivl om, at med den øgede fokus, der er på forbrug, navnlig overforbrug, og bæredygtighed, er det en god tankegang. At indrette sig mere enkelt og med færre ting gør også, at de enkelte produkter gerne må have flere funktioner. Kurve, æsker og ting til opbevaring er netop noget, der kan bruges i indretning og interiør i alle hjem, ude og inde. Til praktisk opbevaring eller primært som et fint indslag til dekoration og pynt. Samtidig er det også en god gaveidé, netop fordi der er så mange muligheder for at bruge den. Fyld en kurv med en blomst eller en flaske vin og nogle lækkerier, og både indhold og selve emballagen vil kunne bruges og nydes.