Interiør og inspiration til livet på terrassen.

Godt design til fornuftige priser.

Her på siden kan du se vores udvalg af interiør og finde dejlige designs til indretningen af jeres terrasse eller andet uderum. Om det er inspiration til hyggelivet på terrassen med lanterner, puder, tæpper og en god bog indenfor rækkevidde, eller grønne fingre og den selvforsynende have, der er jeres drøm, så er her interiør og godt design i kvalitet til fornuftige priser.

Indretning og interiør til aktiv ferie eller afslapning.

Til den aktive ferie på båden eller på tur med campingvognen kan udelivet også nydes med lækkert interiør, der skaber den skandinaviske stil, boheme- eller Long Island stil; alt efter hvilken livsstil der passer jer og understreger indretningen af jeres frirum. Til lejligheden med den helt lille altan, eller måske den grønne stemning med planter og havestemning indenfor, er her også masser af inspiration til afslapning og fritid.

Inspiration til din boligstil på terrassen, på altanen, i sommerhuset..

Vælg puder med striber for den enkle skandinaviske indretning, eller etniske mønstre med blad- og blomstertryk for en Boho stil. Lanterner med stramt sort finish eller old-style messing, kurve, flet, bæredygtigt læder og træ fuldender det udtryk, der passer til netop jeres livsstil. Miks og match interiøret som I selv ønsker det - og lad være at tænke på, hvordan terrasser og sommerhuse i boligbladene ser ud - så får jeres indretning netop den personlighed og kant som gør, at vi nyder at komme hjem til vores bolig og kan sige, at det er vores livsstil, familie og personlighed den udtrykker.

Bæredygtighed og sustainability, interiør med holdning.

En stor del af mine varer er valgt med henblik på, at de ikke skal fylde for meget, og gerne have flere funktioner, da der ofte er et pladsproblem i de mindre omgivelser i kolonihavehuset, på båden eller på campingferien.

Tingene er valgt ud fra min personlige smag og er design, som tiltaler mig, ikke med tanke på at ramme en speciel kundegruppe. Derfor vil I opdage, at meget af interiøret naturligt passer sammen i både indretning og æstetik. En af grundideerne er også, at hvis det er tidløst design med kant og i en god kvalitet til prisen, så vil de passe i vores indretning i mange år og glæde os i hverdagen. Dermed indretter vi også vores hjem og uderum på en mere økonomisk og bæredygtig måde, da de ting der inspirerer os dagligt i vores boligindretning ikke bliver udskiftet hvert andet øjeblik. Kvalitet fremfor kvantitet.

Det grønne rum, på terrassen eller i stuen.

Det har været en trend i flere år, at inde- og uderum smelter mere og mere sammen i vores boliger. De af os, der ikke har et decideret udeareal i form af en have, en terrasse eller altan, indretter os også med grønne planter og naturmaterialer indenfor. Vi henter inspiration i naturen og dens mange skønne farver og materialer, når vi indretter vores hjem.

Home gardening, krydderurter i køkkenets vinduer, palmer i stuen, plantekasser indenfor, indendørs fontæner; sammen med bambus, kurve af søgræs eller pil, skåle og pynt i ler, keramik, træ og læder er alt sammen med til at give os en livsstil, der signalerer natur, luft og plads, som vi kan savne i hverdagens trummerum.

Inspiration til arbejde og fritid.

Flere og flere af os ændrer vores livsstil for tiden. Vi vil arbejde mere hjemmefra i perioder, og vores sociale liv og måde at interagere med familie og venner ændrer sig også i disse år. Vi kommer til at bruge mere tid i vores bolig både i vores professionelle liv og i fritiden med familien og vennerne. Byture med mange afløses af mindre sammenkomster på terrassen eller indendørs, hvor vi føler os mere sikre og i kontrol.

Derfor vil vi i stigende grad have brug for, at vores hjem, stuerne såvel som terrassen og haven, er den oase, som vi har brug for til at lade op i. Men også med interiør og godt design, som vi gerne vil vise frem for vores omgangskreds og få dem til at føle sig lige så tilpas i som os selv.

Det er der netop inspiration til her - kig videre og find de designs, interiør og skønne ting, der vil opdatere og fuldende lige netop din livsstil.