Indretning og oprydning ude og inde.

Få styr på detaljerne i hjemmets indretning.

På denne side har vi et udvalg af interiør og produkter, der kan hjælpe med at skabe indretningen og oprydningen i hjemmet, både på de indendørs og udendørs arealer. Uanset om vi har lidt eller meget plads at være på, så er det en hjælp, når ting og redskaber har en plads. Det gælder alle rum, hvor tøj, køkkenredskaber, nøgler og mange andre ting ligger i bunker og stakke eller bliver væk.

Ryd op og gør rent med pænt grej.

Jeg ved ikke hvor mange af os, der ligefrem er vilde med rengøring og oprydning, men de fleste synes nok, at det er dejligt, når begge dele er gjort. Uden at blive helt minimalistiske i indretningen af vores terrasse, stue, sommerhus eller andet gør det bare tilværelsen lidt lettere, når man kan finde sine ting. Her er fejesæt i pænt design og gedigent håndværk fra Iris Hantverk, der både pynter og kan fjerne nullermændene fra gulvet. Praktisk og handy til indretningen på terrassen, hvis havemøblerne trænger til en hurtig aftørring.

Interiør til oprydning i godt design.

Når der skal laves mad i udekøkkenet eller indenfor er der mange redskaber, som er rare at have lige ved hånden. For at spare bordplads og udnytte vægpladsen er en mulighed en indretning i Shaker-stil med de enkle og funktionelle knagerækker, hvor f.eks. køkkengrej, børster og viskestykker kan hænge og være nemme at få fat på. I oliebehandlet ahorn med små knager, der netop er beregnet til ophæng af flere mindre ting, der kan hænge tæt, eller i birketræ med længere mellem ophængene til større redskaber eller tøj. Vi har også enkle, kraftige metalkroge udformet som et anker - den maritime stemning er sikret i sommerhuset eller på båden og oprydning af arealerne bliver lettere.

Indretning og organisering udendørs.

På terrassen, i udestuen, på båden, i campingvognen - der er mange steder, hvor hverdagen eller fritiden skal fungere i mere kompakte omgivelser. Her er det genialt at have knager og kroge til oprydning og ophæng af redskaber og grej, så tingene kommer væk fra gulvet og ikke roder. Det bliver mere overskueligt og rummet, uanset om det er inde eller ude, virker mere roligt og ryddeligt. De håndlavede børster til brug i rengøringen, som dørmåtter, og til madlavning er desuden pæne til indretning og i en håndværksmæssig kvalitet der gør, at de kan holde i mange år.

Indendørs indretning af rum og arbejdsplads.

På vores breddegrader er vi trods alt også en del af tiden indenfor, og her kan de samme redskaber på denne side hjælpe med at indretning og organisering af vores hjem. Interiør i træ, læder, børster og naturmaterialer er enkelt og holdbart og passer til det design, vi omgiver os med i vores dagligdag. I disse år, og navnlig i 2020, er der kommet mere fokus på og brug for hjemmearbejdspladser, Work From Home. Det er uden tvivl en tendens, der vil fortsætte fremover, når vi finder ud af, at effektiviteten ikke daler med øget arbejdstid hjemmefra, men snarere stiger på mange områder. Det kræver til gengæld en god indretning af hjemmearbejdspladsen med materialer, der er behagelige at se på og design, der hjælper med at organisere og giver ro. Træ, kurve og flet kan bruges, uanset om man har en separat kontorplads derhjemme, eller det er et hjørne af køkkenbordet, der trænger til oprydning og benyttes til WFH på daglig basis. Også her gælder det, at flere funktioner i én ting er optimalt. Kig igennem varerne på siden og find inspiration til at organisere og indrette din dagligdag.