Plakater, posters og design - kunst skaber hygge.

Plakater og dekorationer skaber stemning og kant.

Her på siden er der mange gode forslag, der kan færdiggøre indretningen af hjemmet både ude og inde. Vi har et stort udvalg af posters og dekorationer, der passer i mange forskellige sammenhænge. Designet er valgt, så stilen vil passe i de fleste interiører og til mange forskellige indretninger.

Dekoration til væggen, en let måde at skabe sammenhæng.

Uanset om det er sommerhuset, villaen, udestuen eller andet, der trænger til det sidste touch, så er et billede, en poster, et skilt eller en plakat en relativ let og billig måde at skabe det med. Når møbler og rammer er placeret og skabt i dit rum, så kan en poster med et citat eller en dekoration skabe den sammenhæng, der lige mangler. Et rum uden nogen form for billeder, fotos eller dekoration virker hurtigt upersonligt - det er gennem valget af motiv, vi kan vise en holdning, en livsstil eller et statement.


NB. FRAGT FOR LEVERING AF 1-5 STK. PLAKATER ER DKK 29,00 - VÆLG DENNE UNDER LEVERING VED CHECK-OUT. 

Plakater og designs med mening.

På denne side kan du finde et stort udvalg af plakater fra den danske producent Mouse & Pen. Jeg har valgt deres posters, fordi de laver håndtegnede motiver, og har et sjovt, hyggeligt eller vigtigt budskab i alle deres designs, uden at der er løftede pegefingre. Modsat andre producenter med lignende koncept, er der en kunstnerisk kvalitet i disse posters gennem de håndtegnede billeder og mange små detaljer. Tryk og papirkvalitet er ligeledes af god kvalitet.

Find en poster med det rigtige budskab.

Vi har et stort udvalg af plakater og posters, der sigter mod særlige interesser og kategorier, World of: kaffetyper, chilityper, øl, vin, hunde, krydderurter, svampe. Hyggelige håndtegnede billeder og designs, der giver en god stemning til interiøret i køkkenet, ved spisepladsen, i havestuen, ved hjemmebaren, hvor den giver mening. En anden linje er retro serien fra Mouse and Pen, der med sine enkle motiver og budskaber bringer os tilbage til en tid og livsstil med spolebånd, pausesignal på Danmarks Radio, grammofonplader, sporvogne og andre nostalgiske motiver.

Hygge, humor og stemning med posters til familiens indretning.

Du kan også finde posters med enkle motiver, der omgående signalerer en livsstil med hygge og humor: pandekageopskrift, Nutella, hjemmelavet mad, World of Pizza, gin og tonic. Det er let at finde en god poster med lige dét budskab og den stemning, der kan bruges til dekoration i dit hjem. Et design med krydderurter på terrassen, eller en opskrift på Gin & Tonic, hvad der nu passer bedst i jeres hverdag eller fritid.

Jul og påske - dekorationer til særlige dage.

Udover plakater, posters og skilte har vi også et udvalg i sæsonen af jule- og påskepynt. Enkle, kønne designs og dekorationer. Interiør der kan passe ind i hjemmet uden at dominere hele indretningen, og gerne med lidt humor tilsat ind i mellem. Pynt i træ, læder, zink, glas - materialer der giver en god stemning og varme i sig selv.

Plakater og posters - dekoration som gaveidé.

Mellem alle plakaterne med World of... serier, budskaber, hygge og humor er der mange, der er oplagte som den gode lille gaveidé. I stedet for den traditionelle buket til værten eller værtinden, så vælg en poster med et budskab og en dekoration, der lige netop passer til livsstilen hos veninden, teenageren, bedsteforælderen, øl-entusiasten, chili-nørden... de vil helt sikkert skabe glæde og give noget at tale om.