Interiør og service til madlavning og outdoor dining.

Interiør og service til den udendørs spiseplads.

Find ideer og dejligt interiør til inspiration og indretning af jeres spiseplads i uderummet. På terrassen eller altanen, når maden skal indtages under åben himmel. På campingpladsen eller i sommerhuset, hvor outdoor dining og madlavning er en del af livsstilen. På skov- eller strandturen, hvor madkurven skal pakkes med praktisk service og funktionelt outdoor grej.

Bord dæk dig - madlavning og middag på terrassen.

Skab den rigtige hyggelige stemning til middagen udendørs med service af rustikke fade og skåle i træ og keramik, som du kan finde her på siden. Du finder også interiør og tilbehør som dækkeservietter i søgræs og lanterner til at fuldende borddækningen, når der står udendørs spisning på menuen. Bakker med mønster i laminat, der gør det lettere at få tingene frem og tilbage mellem køkken og have, og er nemme at tørre af efter brug. Frakke i kernelæder til at holde kaffen varm i stempelkanden, og æggebægre ligeledes i kernelæder fra by-MUUH er design og interiør, der giver et råt og enkelt udtryk på bordet.


Madlavning og outdoor living.

Hvad enten I har det store luksuriøse udekøkken med alt tilbehør, eller et enkelt plantebord, der fungerer som grillbord og køkken i ét, så er det nødvendigt med noget godt grej og service ved hånden, der kan tåle at blive brugt. Vi har interiør og design som kurve i metal og flet, der kan tåle et par skub og en tur på fliserne. Gode til at have ved hånden, når livsstilen er lig med outdoor living ved sommerhuset eller campingvognen. Holdere til glas i metal fil de fer og holdere til servietterne gør det hele lidt lettere - find inspiration til din udendørs madoplevelse mellem vores service og køkkenredskaber på denne side.

Bag-in-Bags - pladsbesparende interiør.

Et virkelig smart design og samtidig praktisk produkt, når madlavningen foregår udenfor eller i små omgivelser. En yderpose, der er designet til at placere en 3 liters vinpose fra karton i. Det udstansede hul i posen passer til tappehanen, og snorene gør, at posen kan hænges fra en hylde, knage eller hvor den passer bedst. Posen er svensk design og oprindeligt skabt til brug ombord på både, hvor der ikke er meget plads. Den er lige så genial som interiør i campingvognen, på altanen, i sommerhus-køkkenet, på skovturen, alle de steder, hvor hver en kvadratcentimeter tæller. Produceret i kraftig stof kvalitet, der kan holde i mange år.

Naturen som spisestue.

Alt vores service og køkkengrej på denne side, som i de andre kategorier, er udvalgt til at kunne fungere i kombination sammen, og er af en kvalitet der stemmer overens med priserne. De er valgt for deres design og udtryk, og vil kunne holde til brug i mange år. Når spisestuen og madlavningen flytter udenfor, så må redskaberne og interiøret også gerne afspejle de naturlige omgivelser. Derfor er der valgt meget i flet, træ, glas, læder og keramik i naturlige farver, som kan skabe og understrege den livsstil, som vi trænger til, når vi samles om måltidet på terrassen med familien og venner.

Outdoor dining - også indenfor.

Med de smukke designs, service og produkter af naturmaterialer kan fornemmelsen af at spise udenfor også flytte ind, når det bliver koldt, eller hvis man ikke har et egentligt uderum. De varme toner fra læder, træ og keramik i service og tilbehør til borddækningen skaber velvære og ro om bordet og i køkkenet. Med planter og krydderurter i vindueskarmen og et par nye hynder til stolene fra vores webshop, flytter outdoor livsstilen og kulturen nemt ind i huset eller lejligheden.