Puder og tekstiler til indretning udendørs.

Fornyelse udendørs på den nemme måde.

En af de lettest tilgængelige og mest overkommelige måder at forny sit hjem på. En ny pude til ryggen eller en hynde at sidde på, det kræver ofte kun at skifte pudebetrækket.

Her er inspiration til indretningen af terrassen ved sommerhuset eller spisepladsen i campingvognen med puder og pudebetræk i forskellige materialer og designs. Bomuld, uld, hør, søgræs, lærred - gode naturmaterialer, der er behagelige at bruge og med farver og mønstre, der er smukke at se på.

Inspiration til indretning med puder, tekstiler og hynder.

Livet udendørs bliver hyggeligere og mere behageligt med en god pude på træbænken, eller en behagelig hynde til den umage caféstol, når familien samles for at spise på altanen. De gode materialer fra naturen til både pudebetræk og pudefyld sørger for, at huden kan ånde også på de meget varme dage.

Find jeres stil og skab en god stemning.

Bliv inspireret af de stribede pude-designs i typiske skandinaviske og Long Island farver, og skab den rette stemning sammen med hvide eller teaktræ havemøbler. Træ, sten, drivtømmer, kernelæder og lanterner i enkel, maritim stil fuldender indretningen og giver en kølig, fredelig fornemmelse til jeres uderum og udeliv. Eller gå på opdagelse mellem de brogede, blomstrede pudebetræk i Boheme stil, der bringer naturen ind i jeres indretning, også hvis det er indenfor I vil have fornemmelsen af udelivet. De enkle men skønne mønstre på puder og tekstiler med inspiration fra floraens verden bringer virkelig blade og blomster og natur ind i hjemmets grønne rum.

Udendørs og afslappet med puder og tekstiler.

Miks faconer, mønstre og størrelser af puderne og pudebetræk for en afslappet stemning, og suppler indretningen med en lanterne i messing, der også kan hænges på væggen, hvis der er små børn eller husdyr, der er nysgerrige. Dækkeservietter i søgræs, skåle i poleret træ, kaffefrakke i kernelæder, glaskander med bambus-fitting bidrager til det rette rustikke look i denne afslappede indretning af jeres fristed og udendørs aktiviteter. Her kan fritiden være afslappet og med plads til børnenes kammerater og venner, der dropper forbi.

Hammam håndklæder, et produkt med mange muligheder.

Vores Hammam håndklæder er ligeledes geniale til de ofte mere trange omgivelser i sommerhuset, campingvognen, på båden eller andre steder vi tilbringer vores fritid, ofte i lidt mindre omgivelser end til dagligt.

De bløde, lækre håndklæder tørrer hurtigere end almindelige kraftige badehåndklæder i frotté eller velour, og er derfor praktiske på mindre, kompakte badeværelser. Desuden fylder de meget mindre end et almindeligt badelagen, og er derfor pladsbesparende i skabet og lette at tage med i strandtasken, cykelkurven eller sportstasken. Ydermere kan tekstilerne bruges som et forhæng, en dug på terrassen eller betræk til en lænestol, der trænger til en opgradering - et produkt med mange mulige funktioner - det er bare at bruge fantasien i sin indretning.

Sammensæt puderne med vores matchende varer.

Også i denne kategori af varer gælder det, at jeg har valgt ud fra min egen smag med tanke på, at en del af produkterne skal kunne mikses og matches på kryds og tværs, også med ting fra de andre kategorier. Det er ligeledes håndplukkede betræk og tekstiler i en god kvalitet til rimelige priser, der med den rigtige behandling kan holde og glæde i mange år.

Frisk jeres udendørs liv op, kig på billederne af vores puder, pudebetræk og hynder til indretning af jeres bolig og få inspiration til lidt fornyelse, der ikke kræver en større ombygning - det er bare at lægge et nyt betræk på puden.